https://www.youtube.com/watch?v=PtAXAleZ8-M&feature=youtu.be

Vi hjælper Nordjyder i form - Har du behov for en:

PERSONLIG TRÆNER I AALBORG?

Book en gratis samtale
personlig træner Aalborg

Personlig træning

Vi er et hold af personlige trænere der glæder os til at hjælpe dig i bedre form. Drømmer du om et vægttab, opbygge mere muskelmasse eller bare at få ny inspiration til din træning eller din kost? Så er du landet det rigtige sted.

Vi har allerede hjulpet masser af klienter med at tabe nogle af de overflødige kilo, få bygget noget muskelmasse på, og kommet i gang med bevægelse på en sjov og udfordrende måde – Skal vi også hjælpe dig?

Book en gratis samtale

KUNNE DET HER GODT VÆRE DIG?

Du drømmer om at lave en ændring i dit sundhedsliv?
Du er ikke pjattet med at være i et træningscenter alene?
Du kan ikke holde motivationen oppe på egen hånd?
Du ved godt du burde træne mere og spise sundere? – Det lykkedes bare ikke altid

SÅ KAN DU HELT SIKKERT FÅ SUCCES MED EN PERSONLIG TRÆNER !

FÅ FANTASTISKE RESULTATER MED OS SOM DIN PERSONLIG TRÆNER

Vi tør godt at garantere dig at du kommer til at få meget bedre resultater i samarbejde med os, end hvis du prøvede på egen hånd.

Ligemeget om dit mål er vægttab, at opbygge mere muskelmasse, træne dig ud af smerter – Så har vi en personlig træner der har specialiseret sig i lige præcis denne udfordring.

Træner du sammen med os, sikrer vi at du træner med korrekt teknik, yder det optimale og får en god oplevelse.

Hos os kan du bl.a. få hjælp til

 • Vægttab
 • Opbygning af muskelmasse
 • Forebygning af skader
 • Blive stærkere
 • Få forbedret din kondition

Når du starter kigger vi på hvad dine behov er, og lægger en plan efter dette. Dette er også noget vi afdækker i vores uforpligtende samtale, som du kan booke her.

coaching i private omgivelser

PERSONLIG TRÆNER I EGNE TRÆNINGSLOKALER

Starter du et forløb op med en personlig træner fra Thorøs Gym kommer du til at træne i vores egne træningsfaciliteter. Thorøs Gym ligger på Lyngvej 3 i Aalborg – og der er fri parkering lige ude foran. Centeret er indrettet med det bedste udstyr så du får de aller bedste betingelser for at få succes med din træning.

En varig livsstilsændring

Når du har gennemført dit forløb, kan du fortsætte med at træne i centeret på egen hånd. Så du hele tiden er i velkendte omgivelser og kan spørge din tidligere personlig træner til råds, hvis du skulle støde ind i udfordringer EFTER et endt forløb.

Vi vil nemlig gøre alt for at dine resultater og din forbedret livsstil fortsætter efter du har færdiggjort dit træningsforløb i samarbejde med os. Vi tror nemlig ikke på quickfixes og ved at det er vigtigt at holde ved, hvis du vil se resultater på sigt.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG DER HAR SKAVANKER

Grundet operation og rygskade var min evne til at dyrke motion mere eller mindre væk. Havde en del smerter og ikke været i stand til at dyrke motion i ca. 3 år. Takket været Henriks træningsteknik og mentale tilgang har jeg nu opnået en god fysik igen og føler mig godt tilpas.

Claus Michael Kjær,Aalborg
Lad mig komme i gang !

NÅR DU HAR VÆRET IGENNEM ET PERSONLIGT TRÆNINGSFORLØB HOS OS VIL DU OPLEVE:

At du får lettere ved at bevæge dig rundt i hverdagen
At din krop bliver fastere, mere strammet op og generelt sundere at se på
At du ikke skal snappe efter vejret når du går op ad trappen eller rejser dig fra gulvet
At du bliver stærkere og får mere overskud til at gøre hverdagsting som at gøre rent eller lege med børnene (eller børnebørn)

VI VED GODT DET IKKE ER LET - MEN MED OS BLIVER DET NEMMERE !

HVORFOR VÆLGE OS SOM DIN PERSONLIG TRÆNER?

En Personlig Træner er ikke en beskyttet titel, så derfor gør vi meget ud af, at differentiere os på viden, faglighed og erfaring. Alle vores trænere har en faglig grunduddannelse som fx idrætskandidat eller fysioterapeut. Derudover har vi uddannelse indenfor forskellige specialeområder så som styrketræning, genoptræning, vægttab og vanecoaching. Tilsammen har vores trænerteam over 20 års erfaring som personlig træner, og lige netop den kombination af uddannelse og erfaring er vi stolte af.

Rasmus Thorø Personlig træner

Rasmus Thorø

Rasmus har været personlig træner i over 13 år, og så er han bossen i huset. Derudover har han en baggrund i gymnastik. Så hvis du drømmer om at svinge rundt i ringene, er det ham du skal vælge.

Rasmus Thorø har 13 års erfaring som personlig træner, en idrætskandidat fra Aalborg Universitet og mere end 70 forskellige trænerkurser fra hele verden.

CV:
• Bsc. Idræt Aalborg Universitet årgang 2013
• Cand. scient. Idræt, Aalborg Universitet årgang 2015

Se fuldt CV via linket herunder.

Mail: RT@thorosgym.dk

henrik Jørgensen Personlig træner

Henrik K. Jørgensen

Henrik har 8 års erfaring som personlig træner, og så er han uddannet fysioterapeut. Så hvis du har skader der skal tages hensyn til, er han manden i huset.

Henrik har 8 års erfaring som personlig træner, er uddannet fysioterapeut fra UCN og diplomtræner fra Aalborg Sportshøjskole. Henrik har også 10 års erfaring fra forsvaret, med bl.a. 3 udsendelser. Sportsligt har Henrik selv spillet fodbold, håndbold, og boksning, hvor han har 10 kampe som mellemvægter. Henrik har også stillet op 2 gange til DM i Athletic Fitness.
Som Henrik selv siger: ”Min filosofi til træning, kost og sundhed er at det skal være simpelt, effektivt og evidensbaseret. Jeg gør en dyd ud af at tilpasse det til dine behov. På den måde sætter vi de optimale rammer, som passer til dig og dit liv, og skaber forudsætningerne for at du når dine mål.
Mit mål er at give dig redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.”

CV
• Bsc. fysioterapi
• Precision Nutrition level 1
• DIF diplomtræner

Mail: HK@thorosgym.dk

Anders Rosendal Personlig træner

Anders Rosendal

Anders ved hvad det kræver at komme i topform, han er nemlig tidligere fitnessatlet og har stillet op hele 3 gange. Derudover har han også en kandidat i idræt, så han har også teorien i orden.

Anders har den blanding af praktisk erfaring og teoretisk viden som vi altid søger. Anders har stillet op til DM i Athletic Fitness 3 gange og været i finalen to gange, så han ved hvad det kræver at komme i topform. Desuden har han med en idrætskandidat og flere kurser indenfor træning og ernæring den teoretiske baggrund der skal til for at skabe vedvarende resultater.

CV
• Bachelor idræt Aalborg Universitet
• Kandidat idrætsteknologi Aalborg Universitet
• Precision Nutrition level 1
• Biosignature Level 1
• PICP level 2
• Internship Andrzej Roszkowski (WPC verdensmester)

Mail: AR@thorosgym.dk

Martin Borregaard

Martin har en bred og dyb viden inden for styrketræning og gymnastisk træning, så alt efter lyst og nysgerrighed, kan træningen blive en blanding af træning med vægte og med kropsvægt.

Martin har en bred og dyb viden inden for styrketræning og gymnastisk træning, så alt efter lyst og nysgerrighed, kan træningen blive en blanding af træning med vægte og med kropsvægt. Alle øvelserne skaleres til et niveau hvor du bliver udfordret, har det sjovt og samtidig oplever fremgang. Yderligere er Martin også uddannet vane- og overspisningscoach.

CV
• Bachelor idræt Aalborg Universitet
• Personlig træner uddannelse ved Fitness Institute
• Vanecoach v. Morten Elsøe og Anne Gaardmand
• Overspisningscoach
• Moderne Smertevidenskab v. Simon Kirkegaard

Mail: MB@thorosgym.dk
Tel.: 60 13 88 18

Renate Olsen

Renate har været professionel håndboldspiller, men måtte efter gentagne skader og operationer stoppe, hvorefter hun fik interesse for at uddanne sig indenfor fysioterapi og træning.

Renate har været professionel håndboldspiller, men måtte efter gentagne skader og operationer stoppe, hvorefter hun fik interesse for at uddanne sig indenfor fysioterapi og træning. Renate har været fysioterapeut både på klinik, samt hos flere professionelle sportshold i Nordjylland. Som træner & fysioterapeut kombinerer Renate sin personlige erfaring med sport & genoptræning med en bred faglig uddannelse og erfaring.

CV
• Prof. Bachelor i Fysioterapi v/ University College Nordjylland
• Cert. Personal Trainer EHFA lvl. 4 (Active Education Norge, Universitetet i Hedemark)
• Cert. Fitness instructor EHFA lvl. 3 (Active Education Norge, Universitetet i Hedemark)
• Akupunktur K1
• Kursus indenfor kinesiotape
• Kursus indenfor brug af COMPEX/TENS
• DSSF (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi) div. Kurser (igangværende uddannelse)
• Kurser indenfor HPL (High Power Laser), RPT (Radial Pressure Therapy) og FSW (Focused Shock Wave Therapy).

RO@Thorosgym.dk

DET HER FÅR DU HELT KONKRET MED I DIT PERSONLIGE FORLØB

Personligt træningsprogram – Som tilpasses undervejs i forløbet
Kostvejledning – Vi hjælper dig med at aflive kostmyter, få nogle sundere vaner og alt hvad der ellers er relevant i DIN situation
InBody kropsmålinger – som måler fedtprocent, muskelmasse, vægt. Så vi kan se og følge med i din udvikling
Fri kontakt til din personlige træner i mellem sessionerne – Hvis du fx skulle blive i tvivl om en øvelse eller andre problematikker
Lad mig komme i gang !

Hør hvad andre har fået ud af et forløb med os som personlig træner

Jeanette om forløb med personlig træner

Jeg forventede at få hjælp til at få min vægt ned på minimum 70 kilo og helst 68 gennem 3-4 gange træning om ugen og kostomlægning. Jeg vejer nu omkring 67 kilo og kan tydeligt se at min muskelmasse er øget, så jeg har tabt 7-8 kilo på de 12 uger. Jeg har i lange perioder spist stærkt smertestillende piller og haft problemer med at overstrække mine knæ og vride i knæleddene. Jeg troede ALDRIG jeg ville kunne komme til at squatte … det kunne jeg ikke engang gøre i tyverne da jeg bodybuildede. Mine knæ har det langt bedre og jeg er langt mere i kontrol med knæene og smertefri end jeg har været de sidste 25 år.

JeanetteAalborg

Sanne om forløb med personlig træner

Jeg hoppede lidt fra kur til kur og havde problemer med periodisk overspisning. Jeg har fundet en ro i forhold til maden, og lært at alt er tilladt. Jeg er gået væk fra kostplaner og har fået et mere fleksibelt forhold til mad. Træningen er blevet struktureret, og jeg er blevet langt stærkere (fra ingen squat til 70 kg squat, fra rygproblemer ved 60 kg dødløft til max løft på 130 kg). Til en start tænkte jeg, at det blot vil blive 4 mdr. og at jeg hurtigt kunne “fikses” tynd, men det blev til 3 år hvor jeg har gennemgået en stor udvikling. Jeg har fået så meget viden på det madpsykologiske område, og hjælp til at takle mine til tider lidt uhensigtsmæssige madvaner. I træningen har jeg fået et godt puf i ryggen og flere kilo på stangen, som har givet god styrkefremgang.

Sanne Kyndi SkovmoseAalborg

Christian om forløb med personlig træner

Mit formål med en personlig træner var at forbedre mit løb op til et maraton, og skal da love for det lykkedes – det blev et konge løb. Jeg er i dag blevet “afhængig” af det, det er mit lille pusterum i en meget travl hverdag og som kok/hotel ejer, er det nok det bedste jeg kan gøre for mig selv. Jeg er blevet meget stærkere mere smidig, som hjælper mig i min hverdag. Jeg kan kun give Rasmus mine bedste anbefalinger. Så hvis du ønsker en personlig træner, gør det. Det er virkelig godt givet ud, hvis du vil præstere bedre på job, i træningscenteret eller ude på løbebanen.

Christian CookAalborg

Er du i tvivl om DU kan få resultater med en Personlig Træner? JA, Hvis du:

Vil have vores profesionelle, konkrete råd og vejledning til hvordan du får de resultater du drømmer om

Har brug for en aftale for at få det GJORT !

Er nået til et vendepunkt og er klar til at gøre en FOKUSERET indsats for at optimere din sundhed

Er træt af at træne i de samme maskiner eller lave de samme øvelser igen og igen

Du vil være en del af et fantastisk fællesskab

MEN HVAD KOSTER DET SÅ?

Prisen for dit forløb afhænger af hvor mange gange om ugen du ønsker personlig træning, hvor lang tid du ønsker at være i gang, og hvilken af vores personlige trænere du ønsker at samarbejde med.

Se priser

Men udfyld formularen nedenunder her og vi guider dig til den bedste løsning

Interesseret i en uforpligtende samtale?

Skriv dig op nedenfor og vi kontakter dig.

  vores personlige trænere

  VI GLÆDER OS TIL AT FÅ DIG I FORM

  FAQ – Få svar på dine spørgsmål her:

  Hvor langt er et træningsforløb typisk?

  Et forløb varer ofte 6-12 måneder og nogle gange længere. Det er vores erfaring at det tager tid at opbygge gode vaner og skabe vedvarende resultater. Vi har dog ingen binding på vores forløb, så du kan aftale fra måned til måned med din træner hvad der skal ske.

  Hvordan ved jeg hvilken træner jeg skal have?

  Alle vores personlige trænere har en bred faglig akademisk uddannelse, så ofte afhænger valget af træner mest af kemi, og i enkelte tilfælde trænerens speciale, hvis der er tale om eksempelvis vanecoaching, genoptræning eller lignende.

  Skal det være en fast tid hver uge eller hvordan fungerer dette?

  Det er som regel både muligt at aftale en fast ugentlig tid, eller at være fleksibel fra uge til uge. Det kan du aftale løbende med din træner.

  Kan jeg betale i rater?

  Betalingen er kun for 4 uger forud og opdeles derefter ikke i yderligere rater.

  Hvor foregår den personlige træning henne?

  Den personlige træning foregår i Thorøs Gym, på Lyngvej 3, 9000 Aalborg.

  Får jeg en kostplan?

  Hvis kostvejledning relaterer sig til din målsætning (for eksempel vægttab, muskelopbygning eller øget energiniveau), så er kostvejledning med i prisen. Om det skal være vha. En traditionel kostplan eller løbende indarbejdelse af livsstilsændringer og vaner er op til dig og dit behov.