https://www.youtube.com/watch?v=PtAXAleZ8-M&feature=youtu.be

Personlig træning

Hos Thorøs Gym har vi stor erfaring inden for personlig træning til flere forskellige formål.

Se mere

Alle vores trænere har en faglig grunduddannelse som fx idrætskandidat eller fysioterapeut. Derudover har vi uddannelse indenfor forskellige specialeområder så som styrketræning, genoptræning, vægttab og vanecoaching.

Tilmeld

Grundet operation og rygskade var min evne til at dyrke motion mere eller mindre væk. Havde en del smerter og ikke været i stand til at dyrke motion i ca. 3 år. Takket været Henriks træningsteknik og mentale tilgang har jeg nu opnået en god fysik igen og føler mig godt tilpas.

Claus Michael KjærKlient

Interesseret i en uforpligtende samtale?

Skriv dig op nedenfor og vi kontakter dig.

  Det siger vores klienter

  Personlig træning med Anders hos Thorøs Gym har gjort at jeg, efter at have fået en ny hofte, har fået min mobilitet og styrke tilbage. Den personlige træning er motiverende og hele tiden med forbedringer for øje. Træningen og omgivelserne giver energi og lyst til endnu mere. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og min fysiske form.

  Torben AbildgaardKlient

  Grundet operation og rygskade var min evne til at dyrke motion mere eller mindre væk. Havde en del smerter og ikke været i stand til at dyrke motion i ca. 3 år. Takket været Henriks træningsteknik og mentale tilgang har jeg nu opnået en god fysik igen og føler mig godt tilpas. Har nærmest ikke ondt i ryggen længere. Jeg har genoptaget løb og kommet i fysisk form igen. Næste mål er at komme ud og spille fodbold. Kostmæssigt er jeg nu dækket bedre ind, uden for mange kulhydrater, hvilket også giver en mere stabil ernæringsmæssig fornemmelse i hverdagen.

  Claus Michael KjærKlient

  Jeg hoppede lidt fra kur til kur og havde problemer med periodisk overspisning. Jeg har fundet en ro i forhold til maden, og lært at alt er tilladt. Jeg er gået væk fra kostplaner og har fået et mere fleksibelt forhold til mad. Træningen er blevet struktureret, og jeg er blevet langt stærkere (fra ingen squat til 70 kg squat, fra rygproblemer ved 60 kg dødløft til max løft på 130 kg). Til en start tænkte jeg, at det blot vil blive 4 mdr. og at jeg hurtigt kunne “fikses” tynd, men det blev til 3 år hvor jeg har gennemgået en stor udvikling. Jeg har fået så meget viden på det madpsykologiske område, og hjælp til at takle mine til tider lidt uhensigtsmæssige madvaner. I træningen har jeg fået et godt puf i ryggen og flere kilo på stangen, som har givet god styrkefremgang.

  Sanne Kyndi SkovmoseKlient

  Vi har haft et rigtig fint samarbejde, hvor Henrik har været god til at tage alle mine mål, og derefter skille dem ad, for at arbejde videre med dem et ad gangen. Den succes vi har opnået sammen, har helt sikkert været pga. vi har sat struktur på min træning, så vi har kunnet holde øje med hvad der har trigget min rygskade, og for at lokalisere hvad der har forårsaget mine smerter. For mig personligt har det været godt at jeg har haft Henrik til at ”sørge” for jeg kom afsted. Da jeg bestemt ikke synes det genoptræning har været det sjoveste og siden min skade haft lidt svært ved og komme afsted til træning, da jeg ikke har kunnet lave de ting jeg synes er det sjove, uden jeg efterfølgende har fået smerter.

  Mathias KristensenKlient

  Jeg forventede at få hjælp til at få min vægt ned på minimum 70 kilo og helst 68 gennem 3-4 gange træning om ugen og kostomlægning. Jeg vejer nu omkring 67 kilo og kan tydeligt se at min muskelmasse er øget, så jeg har tabt 7-8 kilo på de 12 uger. Jeg har i lange perioder spist stærkt smertestillende piller og haft problemer med at overstrække mine knæ og vride i knæleddene. Jeg troede ALDRIG jeg ville kunne komme til at squatte … det kunne jeg ikke engang gøre i tyverne da jeg bodybuildede. Mine knæ har det langt bedre og jeg er langt mere i kontrol med knæene og smertefri end jeg har været de sidste 25 år.

  JeanetteKlient

  Jeg kan se resultaterne på min krop og mit humør og overskud er blevet meget bedre, derudover har jeg også fået inspiration til at skabe sundere rutiner. Vil kalde min tidligere livsstil for usund - Var ikke særlig aktiv, overspisning og lidt for mange søde sager. Jeg havde svært ved at holde en “sund” livsstil over længere tid hvor jeg ofte faldt i. Nu er jeg kommet ind i en god rytme med både træning og kost og det har jeg stort set haft lige siden jeg startede mit forløb.

  Morten MadsenKlient

  Mit formål med en personlig træner var at forbedre mit løb op til et maraton, og skal da love for det lykkedes – det blev et konge løb. Jeg er i dag blevet “afhængig” af det, det er mit lille pusterum i en meget travl hverdag og som kok/hotel ejer, er det nok det bedste jeg kan gøre for mig selv. Jeg er blevet meget stærkere mere smidig, som hjælper mig i min hverdag. Jeg kan kun give Rasmus mine bedste anbefalinger. Så hvis du ønsker en personlig træner, gør det. Det er virkelig godt givet ud, hvis du vil præstere bedre på job, i træningscenteret eller ude på løbebanen.

  Christian CookKlient

  Magnus havde problemer med ryggen som også gav stråling ned i benet. Magnus havde gået til fys, kiropraktor og fået akupunktur, men ryggen var stadig ikke god nok til tricking. Efter 3 måneders genoptræning fik vi ham ikke blot i stand til at lave tricking, men han startede sit comeback ud med et nyt skill – en triple-cork, som den første i Danmark. (Han klarede sig også efterfølgende i finalen i tv-programmet Danmark Har Talent, med sit team True Tricks).

  MagnusKlient

  Jeg kontaktede Rasmus, da jeg havde et brændende ønske om at genoptræne muskulaturen omkring mit højre knæ og vende tilbage til fodboldbanen efter at have gennemgået to knæoperationer. Man mærker tydeligt, at træningerne og programmerne tager udgangspunkt i personen og ikke er foruddefineret fra en skabelon, som man kan møde hos andre i branchen. Jeg skylder en stor tak til Rasmus for at bringe mig tilbage på fodboldbanen og ikke mindst hjælpe til, at jeg har kunnet fortsætte med at spille de sidste mange år.

  EddiKlient
  Personlig træner

  Rasmus Thorø

  Rasmus Thorø har 9 års erfaring som personlig træner, en idrætskandidat fra Aalborg Universitet og mere end 70 forskellige trænerkurser fra hele verden.

  CV:
  • Bsc. Idræt Aalborg Universitet årgang 2013
  • Cand. scient. Idræt, Aalborg Universitet årgang 2015

  Se fuldt CV via linket herunder.

  Mail: RT@thorosgym.dk

  Personlig træner

  Henrik K. Jørgensen

  Henrik K. Jørgensen har 5 års erfaring som personlig træner, en bred vifter af trænerkurser, og er snart færdiguddannet fysioterapeut. Desuden har han med sine 10 års erfaring i militæret og flere deltagelser ved DM i athletic fitness stor erfaring med fysisk træning på egen krop.

  ”Min filosofi til træning, kost og sundhed er at det skal være simpelt, effektivt og evidensbaseret. Jeg gør en dyd ud af at tilpasse det til dine behov. På den måde sætter vi de optimale rammer, som passer til dig og dit liv, og skaber forudsætningerne for at du når dine mål.
  Mit mål er at give dig redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.”

  CV
  • Bsc. fysioterapi
  • Precision Nutrition level 1
  • DIF diplomtræner

  Mail: HK@thorosgym.dk

  Personlig træner

  Anders Rosendal

  Anders har den blanding af praktisk erfaring og teoretisk viden som vi altid søger. Anders har stillet op til DM i Athletic Fitness 3 gange og været i finalen to gange, så han ved hvad det kræver at komme i topform. Desuden har han med en idrætskandidat og flere kurser indenfor træning og ernæring den teoretiske baggrund der skal til for at skabe vedvarende resultater.

  CV
  • Bachelor idræt Aalborg Universitet
  • Kandidat idrætsteknologi Aalborg Universitet
  • Precision Nutrition level 1
  • Biosignature Level 1
  • PICP level 2
  • Internship Andrzej Roszkowski (WPC verdensmester)

  Mail: AR@thorosgym.dk

  Personlig træner

  Christina Dybro Lie

  I Christinas tidligere virke som landtræner hos Aalborg svømmeklub og håndboldtræner i Biersted IF har hun tilegnet sig erfaring som holdtræner og ledererfaring. Hun er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab og aktiv ernæring, hvilket hun har praktiseret i privat praksis, selvstændigt samt hos Aalborg svømmeklub.

  CV
  • Mulligan A
  • Mulligan B
  • Akupunktur K1
  • Prof. bachelor i fysioterapi

  Mail: CD@thorosgym.dk