CASES

Vi samler kun på glade mennesker. Her er et uddrag af nogle af dem vi har hjulpet med personlig træning.

Skal du være den næste?

Claus Michael Kjær

Grundet operation og rygskade var min evne til at dyrke motion mere eller mindre væk. Havde en del smerter og ikke været i stand til at dyrke motion i ca. 3 år. Takket været Henriks træningsteknik og mentale tilgang har jeg nu opnået en god fysik igen og føler mig godt tilpas. Har nærmest ikke ondt i ryggen længere. Jeg har genoptaget løb og kommet i fysisk form igen. Næste mål er at komme ud og spille fodbold. Kostmæssigt er jeg nu dækket bedre ind, uden for mange kulhydrater, hvilket også giver en mere stabil ernæringsmæssig fornemmelse i hverdagen.

Torben Abildgaard

Personlig træning med Anders hos Thorøs Gym har gjort at jeg, efter at have fået en ny hofte, har fået min mobilitet og styrke tilbage. Den personlige træning er motiverende og hele tiden med forbedringer for øje. Træningen og omgivelserne giver energi og lyst til endnu mere. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og min fysiske form.

Eddi

Jeg kontaktede Rasmus, da jeg havde et brændende ønske om at genoptræne muskulaturen omkring mit højre knæ og vende tilbage til fodboldbanen efter at have gennemgået to knæoperationer. Man mærker tydeligt, at træningerne og programmerne tager udgangspunkt i personen og ikke er foruddefineret fra en skabelon, som man kan møde hos andre i branchen. Jeg skylder en stor tak til Rasmus for at bringe mig tilbage på fodboldbanen og ikke mindst hjælpe til, at jeg har kunnet fortsætte med at spille de sidste mange år.

Jørn og Louise

Jørn og Louise har med personlig træning & et medlemskab i centeret fået gode motionsvaner ind under huden, og det har resulteret i et samlet vægttab på 35kg

Hans Christian

Havde en fantastisk start ved Thorø Gym. Fysioterapeut Renate lavede et afvekslende og personligt program, der tog hensyn til min skade. Skaden er bedret enormt og min motivation til træning har aldrig været større. Mine varmeste anbefalinger. Kom op og vær med i et afslappet og varmt fællesskab.

Jeanette

Jeg forventede at få hjælp til at få min vægt ned på minimum 70 kilo og helst 68 gennem 3-4 gange træning om ugen og kostomlægning. Jeg vejer nu omkring 67 kilo og kan tydeligt se at min muskelmasse er øget, så jeg har tabt 7-8 kilo på de 12 uger. Jeg har i lange perioder spist stærkt smertestillende piller og haft problemer med at overstrække mine knæ og vride i knæleddene. Jeg troede ALDRIG jeg ville kunne komme til at squatte … det kunne jeg ikke engang gøre i tyverne da jeg bodybuildede. Mine knæ har det langt bedre og jeg er langt mere i kontrol med knæene og smertefri end jeg har været de sidste 25 år.

Mathias Kristensen

Vi har haft et rigtig fint samarbejde, hvor Henrik har været god til at tage alle mine mål, og derefter skille dem ad, for at arbejde videre med dem et ad gangen. Den succes vi har opnået sammen, har helt sikkert været pga. vi har sat struktur på min træning, så vi har kunnet holde øje med hvad der har trigget min rygskade, og for at lokalisere hvad der har forårsaget mine smerter. For mig personligt har det været godt at jeg har haft Henrik til at ”sørge” for jeg kom afsted. Da jeg bestemt ikke synes det genoptræning har været det sjoveste og siden min skade haft lidt svært ved og komme afsted til træning, da jeg ikke har kunnet lave de ting jeg synes er det sjove, uden jeg efterfølgende har fået smerter.

Morten Madsen

Jeg kan se resultaterne på min krop og mit humør og overskud er blevet meget bedre, derudover har jeg også fået inspiration til at skabe sundere rutiner. Vil kalde min tidligere livsstil for usund - Var ikke særlig aktiv, overspisning og lidt for mange søde sager. Jeg havde svært ved at holde en “sund” livsstil over længere tid hvor jeg ofte faldt i. Nu er jeg kommet ind i en god rytme med både træning og kost og det har jeg stort set haft lige siden jeg startede mit forløb.

Michael Qureshi

Michael Qureshi fik træningen ind i en travel hverdag, sænkede sin fedt%, organfedt og øgede sit energiniveau. Læs hele artiklen på MigogAalborg

Elisabeth

Har spillet badminton i mange år. Dog har jeg haft en pause, grundet en korsbåndsskade i det venstre knæ. Ift. Styrketræning, fik jeg en smule genoptræning efter en knæoperation, men har dog ikke selv haft den store erfaring med styrketræning.
Som følge af min genoptræning i 6 måneder, følte jeg ikke det helt store fremskridt. Synes selv atmin knæ gav mig mange begrænsninger ift de ting jeg gerne/normalvis vil lave på en hver dag, før min knæskade.
Til at starte med søgte jeg en personlig træner, der kunne hjælpe mig med at finde en anden måde at træne på, da jeg ikke så nogen mulighed for at spille badminton og fordi jeg rigtig gerne vil være aktiv igen. Herudover havde jeg også taget et par kilo på mens jeg var skadet, og derfor gerne ville finde en måde at tabe mig på med styrketræning.
Forventningerne har været anderledes ift. de mål jeg havde sat mig da jeg startede hos Thorøs Gym. Jeg havde jo det formål at tabe mig med styrketræning og styrke mit knæ. Dog ændrede mine mål sig, jo længere jeg var hos Henrik. Mit knæ blev meget bedre, at jeg endte med at kunne spille mere badminton end jeg havde regnet med, og det endte med at vægttab ikke fyldte så meget mere end jeg troede. Målet med at knæet og jeg selv skulle blive stærkere var blevet til det nye mål, og det gik som jeg havde forventet, og faktisk også en smule bedre end jeg havde regnet med.

Linette Johansen

Jeg er 36 år, har haft gigt siden 1999 og gennem årene udviklet kroniske smerter. Det eneste motion jeg har dyrket var én daglig gåtur med hunden på max 2 km. Alle de år jeg har været tilknyttet sygehusvæsenet har jeg hørt, hvor meget jeg skulle passe på og alt det jeg ikke ville kunne komme til at gøre, så jeg har ikke haft troen på at jeg gennem styrketræning ville kunne forbedre mit fysiske helbred. Inden jeg startede mit forløb hos Thorøs Gym var motion en kæmpe hæmsko for mig, idet mit fysiske helbred var så dårligt, at bare jeg skulle gå én daglig tur med hunden, så var jeg fuldstændig ødelagt bagefter. Mine knæ og hofter har altid været hårdest ramt af gigt og smerter, så jeg er gennem tiden blevet mere og mere inaktiv og immobil. I forsøget på at undgå at blive svært overvægtig og derved forværre gigten, kunne jeg ikke gøre andet end at fokusere på kosten for at holde vægten nede. Det har resulteret i, at jeg har et meget anstrengt forhold til mad idag. [Om/efter forløbet] Kemien er virkelig god, Henrik forstår mine udfordringer og er virkelig god til at tilrettelægge træningsprogrammer, som konstant forbedre min situation. Han er en fantastisk sparringspartner når jeg møder udfordringer og jeg føler altid opbakning og klap på skulderen når jeg udvikler mig. Resultaterne af de 9 måneders træning er helt vilde. Da jeg startede kunne jeg ikke sidde på hug, jeg havde konstant smerter (og spiste en del smertestillende piller), jeg havde ingen energi, kunne kun gå små ture med min hund og kunne knap nok lege med mine niecer. Nu kan jeg squatte med kilo på ryggen, min hverdag er blevet nemmere, jeg spiser næsten ikke smertestillende medicin mere, mine smerter er aftaget en del og jeg kan endelig lege med mine niecer og gå lange ture med hunden. Jeg tør ligefrem begynde at drømme om en rigtig vandretur i fremtiden. Jeg kan mærke at mit helbred er blevet forbedret i et omfang hvor hverdagen er blevet lettere at klare og jeg kan nu gå længere ture med min hund og nogle dage endda gå flere ture på én dag. Det er også blevet lettere for mig at lege med mine niecer uden at føle mig helt ødelagt bagefter. Jeg kæmper stadig meget med mit forhold til mad, men også her har jeg en god sparringspartner i Henrik, som altid er klar med hjælp, hvis jeg har spørgsmål. Men jeg begynder at få en bedre forståelse for hvilken kost min krop har brug for, for at få mest muligt ud af træningen.

Lise-Lotte

Min rejse fra sofa til cykel, fra cykel til dødløft. Mit fysiske udgangspunkt var ret dårligt, ingen udholdenhed, slidgigt i knæ, manglende mobilitet i overkrop, KOL og en dåbsattest som siger 1958.
Mit mentale udgangspunkt var et ønske om at kunne være stærk og frisk sammen med mine børnebørn, at kunne klare trapperne hjemme uden at have ondt eller blive alt for forpustet.
Og et vægttab - viste sig at være ligeså vigtigt.
Jeg ønskede, at jeg een gang for alle, fik knækket koden til, hvordan jeg implementerer al min praksis erfaring med træning, mad og diverse coaches, således at jeg blev den bedste og stærkeste udgave af mig selv.
Jeg er selv uddannet kostvejleder og idrætslærer og har dyrket meget sport og dans fra jeg var 4 år gammel og som 40 årig stoppede jeg med håndbold på grund af et sprunget korsbånd.
Jeg har forsøgt mig på diverse senior idrætshold, men jeg føler mig ikke tilpas - jeg vil mere oppe i mit hoved end min krop den kan.
Jeg oplevede, at jeg udstillede alt det jeg ikke kunne længere, at være til grin overfor mig selv - jeg tror jeg endte med at synes, at jeg var for ung til at være gammel;)
Jeg gik på jagt efter et menneske med faglig viden, empati og drive, en personlig træner. Jeg vidste, af erfaring, at det skulle være en mand og han skulle være en jeg ville kunne se som en ven; en jeg kunne holde af.
Relationer er vigtige for mig, varme og tætte relationer i et professionelt perspektiv; der trives og udvikles jeg bedst.
Ved en tilfældighed eller “ ment to be” så kom jeg i kontakt med Thorøs Gym, træningscenter i Aalborg, Rasmus. Kort fortalt, efter jeg havde forsøgt at beskrive mine ønsker og fortælle lidt om, hvem jeg var så sendte han mig videre til Anders Rosendahl Jensen.
Det viste sig at være “ et match made in heaven”.
Anders er det mandlige modstykke til min fantastiske datter; engageret, klog, stærk, følsom og altid positiv og anerkendende.
Vi trænede udendørs, vi trænede i corona perioden, vi trænede indendørs, vi holdt pauser, vi trænede mindre og mere og hjemme og hver eneste skridt jeg tog fremad eller baglæns, fik vi det til at give mening og sætte retning for “ næste skridt”.
Jeg har også haft brug for “ snakke træning” med kaffe og kleenex - det er ikke kun en fysisk rejse jeg er på, mentalt er der også gang i diverse omrokeringer - for gør jeg som jeg plejer får jeg de resultater som jeg plejer; og jeg ønsker forandringer som holder livet ud.
Jeg er igang for 3. År og jeg er slet ikke i mål; jeg er kommet rigtig langt - min krop er stærkere, min kondition er voldsomt forbedret og jeg taber mig.
Jeg havde aldrig klaret dette uden Anders, det lyder som en floskel - det e r det ikke. Jeg havde selv alle værktøjerne, intentionerne og drømmene; jeg manglede “ bare” en bedste ven, en skulder og en kop kaffe:” Nå Lotte, skal vi ikke lige se af at få trænet lidt i dag oss”?

Torben

Jeg hedder Torben, er 56 år. Jeg startede mit arbejdsliv i 1997 som sejlmager, hvor der var rigtig mange tunge løft, stort set uden hjælpemidler, samt et meget monotont arbejde. Jeg arbejdede inden for faget til år 2000. Sideløbende blev jeg frivillig brandmand med start i 1992. Derefter blev jeg ansat ved Beredskabcenter Aalborg , hvor jeg var ansat til 2014, hvor jeg blev fuldtids plejefamilie og er det stadig.

Ift. mit job som sejlmager var der mange mén efter det tunge og monotone arbejde. Min krop var slidt og jeg havde bl.a fået fjernet et kravebensled m.m.

Først i år 2021 fik jeg en blodprop, hvilket gjorde at jeg både mentalt og fysisk var meget træt. Jeg blev tilbud et forløb gennem det kommunale. Det fungerede ikke for mig, jeg føler jeg fik det alt for sent, og mine udfordringer blev ikke opdaget, og vores mål stemte ikke overens. I perioden havde jeg tabt rigtig meget muskelmasse, og kunne efterhånden ikke holde til noget.

Min søn og svigerdatter havde brugt Thorøs Gym, og var meget begejstret for deres træning derude (hos Henrik) og jeg kunne se resultatet på dem begge, og de overtalte mig til at tage ud og få en snak ift. mine udfordringer. Jeg led af udpræget træthed, manglende udholdenhed og var blevet svag i hele kroppen pga. min situation. Jeg fik en snak med Henrik om mine udfordringer, og han var sikker på at han godt kunne hjælpe mig med mit ønske om at få “mit liv tilbage”. Jeg har nu trænet i ca. 1 1/2 år, hvor jeg har fulgt et personligt program som Henrik har lavet til mig. Jeg har gået der ca. 2 gange om måneden, og selv trænet 3 gange om ugen. Jeg får en god sparring både ift. træning, kost og de enkelte øvelser. Det er altid mulighed for hjælp til at rette tingene til, hvis noget uventet opstår.

Jeg har fået opøvet min balance igen, min udholdenhed er kommet tilbage og jeg lider ikke af træthed mere. Jeg kan i dag løfte ca. 3 gange den vægt jeg startede på. Alt dette har gjort min hverdag meget nemmere. Jeg har ikke de samme ledsmerter som jeg har haft i mange år. Der ud over får jeg blodtryksmedicin og har under forløbet kunne halvere medicinen.

For mig ville det have været af meget stor betydning, hvis jeg var kommet i gang med denne træning straks efter blodproppen.

case anmeldelse

Grundet operation og rygskade var min evne til at dyrke motion mere eller mindre væk. Havde en del smerter og ikke været i stand til at dyrke motion i ca. 3 år. Takket været Henriks træningsteknik og mentale tilgang har jeg nu opnået en god fysik igen og føler mig godt tilpas. Har nærmest ikke ondt i ryggen længere. Jeg har genoptaget løb og kommet i fysisk form igen. Næste mål er at komme ud og spille fodbold. Kostmæssigt er jeg nu dækket bedre ind, uden for mange kulhydrater, hvilket også giver en mere stabil ernæringsmæssig fornemmelse i hverdagen.

– Claus Michael Kjær

Personlig træning med Anders hos Thorøs Gym har gjort at jeg, efter at have fået en ny hofte, har fået min mobilitet og styrke tilbage. Den personlige træning er motiverende og hele tiden med forbedringer for øje. Træningen og omgivelserne giver energi og lyst til endnu mere. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og min fysiske form.

– Torben Abildgaard

case anmeldelse
case anmeldelse

Jeg kontaktede Rasmus, da jeg havde et brændende ønske om at genoptræne muskulaturen omkring mit højre knæ og vende tilbage til fodboldbanen efter at have gennemgået to knæoperationer. Man mærker tydeligt, at træningerne og programmerne tager udgangspunkt i personen og ikke er foruddefineret fra en skabelon, som man kan møde hos andre i branchen. Jeg skylder en stor tak til Rasmus for at bringe mig tilbage på fodboldbanen og ikke mindst hjælpe til, at jeg har kunnet fortsætte med at spille de sidste mange år.

– Eddi

Vi har haft et rigtig fint samarbejde, hvor Henrik har været god til at tage alle mine mål, og derefter skille dem ad, for at arbejde videre med dem et ad gangen. Den succes vi har opnået sammen, har helt sikkert været pga. vi har sat struktur på min træning, så vi har kunnet holde øje med hvad der har trigget min rygskade, og for at lokalisere hvad der har forårsaget mine smerter. For mig personligt har det været godt at jeg har haft Henrik til at ”sørge” for jeg kom afsted. Da jeg bestemt ikke synes det genoptræning har været det sjoveste og siden min skade haft lidt svært ved og komme afsted til træning, da jeg ikke har kunnet lave de ting jeg synes er det sjove, uden jeg efterfølgende har fået smerter.

– Mathias Kristensen

case anmeldelse
Jeannet i et træningsforløb i Aalborg

Jeg forventede at få hjælp til at få min vægt ned på minimum 70 kilo og helst 68 gennem 3-4 gange træning om ugen og kostomlægning. Jeg vejer nu omkring 67 kilo og kan tydeligt se at min muskelmasse er øget, så jeg har tabt 7-8 kilo på de 12 uger. Jeg har i lange perioder spist stærkt smertestillende piller og haft problemer med at overstrække mine knæ og vride i knæleddene. Jeg troede ALDRIG jeg ville kunne komme til at squatte … det kunne jeg ikke engang gøre i tyverne da jeg bodybuildede. Mine knæ har det langt bedre og jeg er langt mere i kontrol med knæene og smertefri end jeg har været de sidste 25 år.

– Jeanette

Jeg kan se resultaterne på min krop og mit humør og overskud er blevet meget bedre, derudover har jeg også fået inspiration til at skabe sundere rutiner. Vil kalde min tidligere livsstil for usund – Var ikke særlig aktiv, overspisning og lidt for mange søde sager. Jeg havde svært ved at holde en “sund” livsstil over længere tid hvor jeg ofte faldt i. Nu er jeg kommet ind i en god rytme med både træning og kost og det har jeg stort set haft lige siden jeg startede mit forløb.

– Morten Madsen

Morten Madsen

Jørn og Louise har med personlig træning & et medlemskab i centeret fået gode motionsvaner ind under huden, og det har resulteret i et samlet vægttab på 35kg

Michael Qureshi fik træningen ind i en travel hverdag, sænkede sin fedt%, organfedt og øgede sit energiniveau. Læs hele artiklen på MigogAalborg

Min rejse fra sofa til cykel, fra cykel til dødløft. Mit fysiske udgangspunkt var ret dårligt, ingen udholdenhed, slidgigt i knæ, manglende mobilitet i overkrop, KOL og en dåbsattest som siger 1958.
Mit mentale udgangspunkt var et ønske om at kunne være stærk og frisk sammen med mine børnebørn, at kunne klare trapperne hjemme uden at have ondt eller blive alt for forpustet.
Og et vægttab – viste sig at være ligeså vigtigt.
Jeg ønskede, at jeg een gang for alle, fik knækket koden til, hvordan jeg implementerer al min praksis erfaring med træning, mad og diverse coaches, således at jeg blev den bedste og stærkeste udgave af mig selv.
Jeg er selv uddannet kostvejleder og idrætslærer og har dyrket meget sport og dans fra jeg var 4 år gammel og som 40 årig stoppede jeg med håndbold på grund af et sprunget korsbånd.
Jeg har forsøgt mig på diverse senior idrætshold, men jeg føler mig ikke tilpas – jeg vil mere oppe i mit hoved end min krop den kan.
Jeg oplevede, at jeg udstillede alt det jeg ikke kunne længere, at være til grin overfor mig selv – jeg tror jeg endte med at synes, at jeg var for ung til at være gammel;)
Jeg gik på jagt efter et menneske med faglig viden, empati og drive, en personlig træner. Jeg vidste, af erfaring, at det skulle være en mand og han skulle være en jeg ville kunne se som en ven; en jeg kunne holde af.
Relationer er vigtige for mig, varme og tætte relationer i et professionelt perspektiv; der trives og udvikles jeg bedst.
Ved en tilfældighed eller “ ment to be” så kom jeg i kontakt med Thorøs  Gym, træningscenter  i Aalborg, Rasmus. Kort fortalt, efter jeg havde forsøgt at beskrive mine ønsker og fortælle lidt om, hvem jeg var så sendte han mig videre til Anders Rosendahl Jensen.
Det viste sig at være “ et match made in heaven”.
Anders er det mandlige modstykke til min fantastiske datter; engageret, klog, stærk, følsom og altid positiv og anerkendende.
Vi trænede udendørs, vi trænede i corona perioden, vi trænede indendørs, vi holdt pauser, vi trænede mindre og mere og hjemme og hver eneste skridt jeg tog fremad eller baglæns, fik vi det til at give mening og sætte retning for “ næste skridt”.
Jeg har også haft brug for “ snakke træning” med kaffe og kleenex  – det er ikke kun en fysisk rejse jeg er på, mentalt er der også gang i diverse omrokeringer – for gør jeg som jeg plejer får jeg de resultater som jeg plejer; og jeg ønsker forandringer som holder livet ud.
Jeg er igang for 3. År og jeg er slet ikke i mål; jeg er kommet rigtig langt – min krop er stærkere, min kondition er voldsomt forbedret og jeg taber mig.
Jeg havde aldrig klaret dette uden Anders, det lyder som en floskel – det e r det ikke. Jeg havde selv alle værktøjerne, intentionerne og drømmene; jeg manglede “ bare” en bedste ven, en skulder og en kop kaffe:” Nå Lotte, skal vi ikke lige se af at få trænet lidt i dag oss”?

– Lise-Lotte

Jeg hedder Torben, er 56 år. Jeg startede mit arbejdsliv i 1997 som sejlmager, hvor der var rigtig mange tunge løft, stort set uden hjælpemidler, samt et meget monotont arbejde. Jeg arbejdede inden for faget til år 2000. Sideløbende blev jeg frivillig brandmand med start i 1992. Derefter blev jeg ansat ved Beredskabcenter Aalborg , hvor jeg var ansat til 2014, hvor jeg blev fuldtids plejefamilie og er det stadig.

Ift. mit job som sejlmager var der mange mén efter det tunge og monotone arbejde. Min krop var slidt og jeg havde bl.a fået fjernet et kravebensled m.m.

Først i år 2021 fik jeg en blodprop, hvilket gjorde at jeg både mentalt og fysisk var meget træt. Jeg blev tilbud et forløb gennem det kommunale. Det fungerede ikke for mig, jeg føler jeg fik det alt for sent, og mine udfordringer blev ikke opdaget, og vores mål stemte ikke overens. I perioden havde jeg tabt rigtig meget muskelmasse, og kunne efterhånden ikke holde til noget.

Min søn og svigerdatter havde brugt Thorøs Gym, og var meget begejstret for deres træning derude (hos Henrik) og jeg kunne se resultatet på dem begge, og de overtalte mig til at tage ud og få en snak ift. mine udfordringer. Jeg led af udpræget træthed, manglende udholdenhed og var blevet svag i hele kroppen pga. min situation. Jeg fik en snak med Henrik om mine udfordringer, og han var sikker på at han godt kunne hjælpe mig med mit ønske om at få “mit liv tilbage”. Jeg har nu trænet i ca. 1 1/2 år, hvor jeg har fulgt et personligt program som Henrik har lavet til mig. Jeg har gået der ca. 2 gange om måneden, og selv trænet 3 gange om ugen. Jeg får en god sparring både ift. træning, kost og de enkelte øvelser. Det er altid mulighed for hjælp til at rette tingene til, hvis noget uventet opstår.

Jeg har fået opøvet min balance igen, min udholdenhed er kommet tilbage og jeg lider ikke af træthed mere. Jeg kan i dag løfte ca. 3 gange den vægt jeg startede på. Alt dette har gjort min hverdag meget nemmere. Jeg har ikke de samme ledsmerter som jeg har haft i mange år. Der ud over får jeg blodtryksmedicin og har under forløbet kunne halvere medicinen.

For mig ville det have været af meget stor betydning, hvis jeg var kommet i gang med denne træning straks efter blodproppen.

– Torben

Havde en fantastisk start ved Thorø Gym. Fysioterapeut Renate lavede et afvekslende og personligt program, der tog hensyn til min skade. Skaden er bedret enormt og min motivation til træning har aldrig været større. Mine varmeste anbefalinger. Kom op og vær med i et afslappet og varmt fællesskab.

– Hans Christian

Har spillet badminton i mange år. Dog har jeg haft en pause, grundet en korsbåndsskade i det venstre knæ. Ift. Styrketræning, fik jeg en smule genoptræning efter en knæoperation, men har dog ikke selv haft den store erfaring med styrketræning.
Som følge af min genoptræning i 6 måneder, følte jeg ikke det helt store fremskridt. Synes selv atmin knæ gav mig mange begrænsninger ift de ting jeg gerne/normalvis vil lave på en hver dag, før min knæskade.
Til at starte med søgte jeg en personlig træner, der kunne hjælpe mig med at finde en anden måde at træne på, da jeg ikke så nogen mulighed for at spille badminton og fordi jeg rigtig gerne vil være aktiv igen. Herudover havde jeg også taget et par kilo på mens jeg var skadet, og derfor gerne ville finde en måde at tabe mig på med styrketræning.
Forventningerne har været anderledes ift. de mål jeg havde sat mig da jeg startede hos Thorøs Gym. Jeg havde jo det formål at tabe mig med styrketræning og styrke mit knæ. Dog ændrede mine mål sig, jo længere jeg var hos Henrik. Mit knæ blev meget bedre, at jeg endte med at kunne spille mere badminton end jeg havde regnet med, og det endte med at vægttab ikke fyldte så meget mere end jeg troede. Målet med at knæet og jeg selv skulle blive stærkere var blevet til det nye mål, og det gik som jeg havde forventet, og faktisk også en smule bedre end jeg havde regnet med.

– Elisabeth

Jeg er 36 år, har haft gigt siden 1999 og gennem årene udviklet kroniske smerter. Det eneste motion jeg har dyrket var én daglig gåtur med hunden på max 2 km. Alle de år jeg har været tilknyttet sygehusvæsenet har jeg hørt, hvor meget jeg skulle passe på og alt det jeg ikke ville kunne komme til at gøre, så jeg har ikke haft troen på at jeg gennem styrketræning ville kunne forbedre mit fysiske helbred. Inden jeg startede mit forløb hos Thorøs Gym var motion en kæmpe hæmsko for mig, idet mit fysiske helbred var så dårligt, at bare jeg skulle gå én daglig tur med hunden, så var jeg fuldstændig ødelagt bagefter. Mine knæ og hofter har altid været hårdest ramt af gigt og smerter, så jeg er gennem tiden blevet mere og mere inaktiv og immobil. I forsøget på at undgå at blive svært overvægtig og derved forværre gigten, kunne jeg ikke gøre andet end at fokusere på kosten for at holde vægten nede. Det har resulteret i, at jeg har et meget anstrengt forhold til mad idag. [Om/efter forløbet] Kemien er virkelig god, Henrik forstår mine udfordringer og er virkelig god til at tilrettelægge træningsprogrammer, som konstant forbedre min situation. Han er en fantastisk sparringspartner når jeg møder udfordringer og jeg føler altid opbakning og klap på skulderen når jeg udvikler mig. Resultaterne af de 9 måneders træning er helt vilde. Da jeg startede kunne jeg ikke sidde på hug, jeg havde konstant smerter (og spiste en del smertestillende piller), jeg havde ingen energi, kunne kun gå små ture med min hund og kunne knap nok lege med mine niecer. Nu kan jeg squatte med kilo på ryggen, min hverdag er blevet nemmere, jeg spiser næsten ikke smertestillende medicin mere, mine smerter er aftaget en del og jeg kan endelig lege med mine niecer og gå lange ture med hunden. Jeg tør ligefrem begynde at drømme om en rigtig vandretur i fremtiden. Jeg kan mærke at mit helbred er blevet forbedret i et omfang hvor hverdagen er blevet lettere at klare og jeg kan nu gå længere ture med min hund og nogle dage endda gå flere ture på én dag. Det er også blevet lettere for mig at lege med mine niecer uden at føle mig helt ødelagt bagefter. Jeg kæmper stadig meget med mit forhold til mad, men også her har jeg en god sparringspartner i Henrik, som altid er klar med hjælp, hvis jeg har spørgsmål. Men jeg begynder at få en bedre forståelse for hvilken kost min krop har brug for, for at få mest muligt ud af træningen.

– Linette Johansen