Gør noget godt for dig selv med:

Massage i Aalborg

Book en massage
massage i Aalborg

Gør noget godt for dig selv med:

Massage i Aalborg

Book en massage

Massage i Aalborg

Leder du efter massage i Aalborg? Led ikke længere! I vores træningscenter i Aalborg tilbyder vi massage i et af vores 2 behandlerrum. Vores massører er uddannede fysioterapeuter og kan tilpasse massagen til dine behov og de skader eller skavanker du måtte have. Massage er for dig der gerne vil gøre noget godt for dig selv, og for at hjælpe dig med afslapning og restitution.

Firmaaftaler?
Har du en virksomhed vi skal komme ud til? Kontakt os da gerne for et uforpligtende tilbud på en virksomhedsaftale. Der er både mulighed for at arrangere, at vi kører ud til jer på faste tidspunkter, eller at I kommer ud til os.

Book en massage

Massage af hele kroppen

Afslapning
Ben, ryg, bryst, arme, nakke, skuldre
Massage af uddannet fysioterapeut
massage i aalborg

Også mulighed for ryg, nakke & skuldermassage

Massage kan både være til dig der træner, eller dig der bare vil pleje sig selv. Det er muligt at vælge 25 eller 50 minutter, og fokusere på en eller flere kropsdele. Eksempelvis rygmassage, nakke eller skuldermassage. Massagen kan også kombineres med bindevævsmassage eller akupunktur. Som fysioterapeut og personlig træner kan vores massører også tilpasse massagen til den træning du eventuelt laver til dagligt.
Ønsker du total afslapning er det muligt at kombinere massagen med brug af vores sauna, uden merberegning (normalpris 35kr). Sørg blot for at aftale med massøren, at saunaen skal tændes så den er varm enten før eller efter massage, alt efter hvad du ønsker.

Vores massør

Vores massør Renate er uddannet fysioterapeut & personlig træner. Hun forstår sig både på anatomi, fysiologi og ikke mindst træning. Vores massage er derfor oplagt både til dig der træner såvel som dig der ikke træner.

Vores massage kan også kombineres med personlig træning eller genoptræning.

Renate Olsen

Renate har været professionel håndboldspiller, men måtte efter gentagne skader og operationer stoppe, hvorefter hun fik interesse for at uddanne sig indenfor fysioterapi og træning. Renate har været fysioterapeut både på klinik, samt hos flere professionelle sportshold i Nordjylland. Som træner & fysioterapeut kombinerer Renate sin personlige erfaring med sport & genoptræning med en bred faglig uddannelse og erfaring.

CV
• Prof. Bachelor i Fysioterapi v/ University College Nordjylland
• Cert. Personal Trainer EHFA lvl. 4 (Active Education Norge, Universitetet i Hedemark)
• Cert. Fitness instructor EHFA lvl. 3 (Active Education Norge, Universitetet i Hedemark)
• Akupunktur K1
• Kursus indenfor kinesiotape
• Kursus indenfor brug af COMPEX/TENS
• DSSF (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi) div. Kurser (igangværende uddannelse)
• Kurser indenfor HPL (High Power Laser), RPT (Radial Pressure Therapy) og FSW (Focused Shock Wave Therapy).

RO@Thorosgym.dk
Tel.: 93 97 93 59

Valgmuligheder af Massage i Aalborg

Massage 25 min

På 25 minutter kan man typisk nå 1-2 fokuspunkter

Price 299 ,-
Book nu

Massage 50 min

På 50 minutter kan det meste af kroppen nås igennem

Price 449 ,-
Book nu