https://www.youtube.com/watch?v=PtAXAleZ8-M&feature=youtu.be

Genstart formen med

BOOTCAMP

Start 26. oktober

Se mere

8 ugers forløb

Begyndere og let-øvede

Styrke/kondition

2750

Bootcampen har fokus på vaneændringer i kost og livsstil, sammen med hård og sjov træning. Forløbet kan skaleres til begyndere og let-øvede og vil inkludere en blanding af styrketræning og konditionstræning.

Tilmeld

Du er i de bedste hænder

Instruktør Henrik er uddannet fys, vanecoach og personlig træner.

”Min filosofi til træning, kost og sundhed er at det skal være simpelt, effektivt og evidensbaseret. Jeg gør en dyd ud af at tilpasse det til dine behov. På den måde sætter vi de optimale rammer, som passer til dig og dit liv, og skaber forudsætningerne for at du når dine mål. Mit mål er at give dig redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.”

Morgenhold:
Tirsdage kl. 06-07 og torsdage kl. 06-07

Aftenhold:
Tirsdage kl. 20-21 og torsdage kl. 19-20

Personlig træner

Henrik K. Jørgensen

Henrik K. Jørgensen har 5 års erfaring som personlig træner, en bred vifter af trænerkurser, og er snart færdiguddannet fysioterapeut. Desuden har han med sine 10 års erfaring i militæret og flere deltagelser ved DM i athletic fitness stor erfaring med fysisk træning på egen krop.

”Min filosofi til træning, kost og sundhed er at det skal være simpelt, effektivt og evidensbaseret. Jeg gør en dyd ud af at tilpasse det til dine behov. På den måde sætter vi de optimale rammer, som passer til dig og dit liv, og skaber forudsætningerne for at du når dine mål.
Mit mål er at give dig redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.”

CV
• Bsc. fysioterapi
• Precision Nutrition level 1
• DIF diplomtræner

Se fuldt CV via linket herunder.

Mail: HK@thorosgym.dk

TILMELD DIG I DAG

Bliv en del af vores bootcamp-hold i dag. Vi glæder os til at se dig.

  Vil du kombinere forløbet med yderligere vejledning giver forløbet 25% rabat på tilkøb af vanecoaching, behandling og personlig træning.

  Det siger vores deltagere

  Under nedlukningen mistede jeg rutinerne og måtte desværre indse at vægten også var kravlet den forkerte vej. Jeg kom endelig igang med træningen og de gode vaner igen, og tabte mig 5-6kg under forløbet. Nu fortsætter jeg hos Henrik i et træningsforløb hvor vi arbejder videre med træning og vanecoaching. Det har gjort en stor forskel for mig at komme ind i et godt fællesskab, hvor man også forpligtiger sig over for andre.

  Nikolaj HilflingDeltager

  Man forpligter sig på en helt anden måde med en bootcamp, end hvis man bare melder sig ind i et center. Selv hvis man har haft en dårlig dag, er det lettere at komme afsted til træning. Med bootcampen når man at vænne både sin kalender og krop til træning to gange om ugen, og det fortsætter jeg med efter forløbet. Efter at have deltaget i en bootcamp har jeg fået motivation og tryghed ved at træne på egen hånd, og alle i Thorøs Gym har været meget imødekommende og hjælpsomme.

  Kenneth MadsenDeltager