https://www.youtube.com/watch?v=PtAXAleZ8-M&feature=youtu.be

Genstart formen med

BOOTCAMP

Start 10. august

Se mere

8 ugers forløb

Begyndere og let-øvede

Styrke/kondition

2750

Bootcampen består af simple vaneændringer til at bringe livsstilen på rette spor igen efter nedlukningen. Forløbet kan skaleres til begyndere og let-øvede og vil inkludere en blanding af styrketræning og konditionstræning.

Tilmeld

Du er i de bedste hænder

Instruktør Henrik er uddannet fys, vanecoach og personlig træner.

”Min filosofi til træning, kost og sundhed er at det skal være simpelt, effektivt og evidensbaseret. Jeg gør en dyd ud af at tilpasse det til dine behov. På den måde sætter vi de optimale rammer, som passer til dig og dit liv, og skaber forudsætningerne for at du når dine mål. Mit mål er at give dig redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.”

Morgenhold:
Tirsdage kl. 06-07 og torsdage kl. 06-07

Aftenhold:
Tirsdage kl. 20-21 og torsdage kl. 19-20

Personlig træner

Henrik K. Jørgensen

Henrik K. Jørgensen har 5 års erfaring som personlig træner, en bred vifter af trænerkurser, og er snart færdiguddannet fysioterapeut. Desuden har han med sine 10 års erfaring i militæret og flere deltagelser ved DM i athletic fitness stor erfaring med fysisk træning på egen krop.

”Min filosofi til træning, kost og sundhed er at det skal være simpelt, effektivt og evidensbaseret. Jeg gør en dyd ud af at tilpasse det til dine behov. På den måde sætter vi de optimale rammer, som passer til dig og dit liv, og skaber forudsætningerne for at du når dine mål.
Mit mål er at give dig redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.”

CV
• Stud. Bsc fysioterapi
• Precision Nutrition level 1
• DIF diplomtræner

Se fuldt CV via linket herunder.

Mail: HK@thorosgym.dk

TILMELD DIG I DAG

Bliv en del af vores bootcamp-hold i dag. Vi glæder os til at se dig.

    Vil du kombinere forløbet med yderligere vejledning giver forløbet 25% rabat på tilkøb af vanecoaching, behandling og personlig træning.