Bootcamp i Aalborg

I vores træningscenter i Aalborg tilbyder vi forskellige bootcamps og herrehold! Så mon ikke du kan finde et hold eller en bootcamp der passer til dig?! Se hvad vi har at byde på nedenfor, og tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Start 12. marts

BOOTCAMP

Bootcamp Aalborg

Dette er vores tag på den klassiske bootcamp, hvor du kommer til at lave en blanding af styrke- og konditionstræning i et motiverende fællesskab. Her har vi også fokus på 10 sunde vaneændringer til din kost & livsstil.

Start 14. marts

BOXING BOOTCAMP

Boxing Bootcamp Aalborg

Vores boxing bootcamp er en sjov måde at udfordre dig selv på, hvor du både får rig mulighed for at slå på sandsæk & plethandsker, samt får forbedret din kondition med funktionel konditionstræning.

Start 22. marts

HERREHOLD

Herrehold Aalborg

Vores herrehold kører 1x om ugen fredag morgen og har også været kendt som “fredagsholdet”. Her er der fokus på tung styrketræning, godt humør og ikke mindst intervaltræning.

FIRMAIDRÆT

Firmahold Aalborg

Læs mere om mulighederne for firmahold. Vi arrangerer gerne holdtræning efter behov til jeres ejere og ansatte.

Vores bootcamp trænerteam

På vores bootcamps møder du forskellige instruktører. Fælles for dem er, at de er veluddannede indenfor de fag de skal undervise dig i, og ikke mindst de medbringer godt humør og opbakning!

henrik Jørgensen Personlig træner
Personlig træner

Henrik K. Jørgensen

Bootcamp og Boxing bootcamp

Henrik har 7 års erfaring som personlig træner, er uddannet fysioterapeut fra UCN og diplomtræner fra Aalborg Sportshøjskole. Henrik har også 10 års erfaring fra forsvaret, med bl.a. 3 udsendelser. Sportsligt har Henrik selv spillet fodbold, håndbold, og boksning, hvor han har 10 kampe som mellemvægter. Henrik har også stillet op 2 gange til DM i Athletic Fitness.
Som Henrik selv siger: ”Min filosofi til træning, kost og sundhed er at det skal være simpelt, effektivt og evidensbaseret. Jeg gør en dyd ud af at tilpasse det til dine behov. På den måde sætter vi de optimale rammer, som passer til dig og dit liv, og skaber forudsætningerne for at du når dine mål.
Mit mål er at give dig redskaberne til at kunne fortsætte på egen hånd, resten af livet.”

CV
• Bsc. fysioterapi
• Precision Nutrition level 1
• DIF diplomtræner

Mail: HK@thorosgym.dk

Anders Rosendal Personlig træner
Personlig træner

Anders Rosendal

Bootcamp og Herrehold

Anders har den blanding af praktisk erfaring og teoretisk viden som vi altid søger. Anders har stillet op til DM i Athletic Fitness 3 gange og været i finalen to gange, så han ved hvad det kræver at komme i topform. Desuden har han med en idrætskandidat og flere kurser indenfor træning og ernæring den teoretiske baggrund der skal til for at skabe vedvarende resultater.

CV
• Bachelor idræt Aalborg Universitet
• Kandidat idrætsteknologi Aalborg Universitet
• Precision Nutrition level 1
• Biosignature Level 1
• PICP level 2
• Internship Andrzej Roszkowski (WPC verdensmester)

Mail: AR@thorosgym.dk