Bootcamp in Aalborg

I vores træningscenter i Aalborg tilbyder vi forskellige bootcamps og herrehold! Så mon ikke du kan finde et hold eller en bootcamp der passer til dig?! Se hvad vi har at tilbyde nedenfor, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Start 14. maj

BOOTCAMP

Bootcamp Aalborg

Dette er vores bud på den klassiske bootcamp, hvor du får lavet en blanding af styrke- og konditionstræning i et motiverende fællesskab. Her fokuserer vi også på 10 sunde vaneændringer til din kost & livsstil.

BOXING BOOTCAMP

Boxing Bootcamp Aalborg

Vores boxing bootcamp er en sjov måde at udfordre dig selv på, hvor du både får rig mulighed for at slå på sandsæk & plethandsker, samt får forbedret din kondition med funktionel konditionstræning.

HERREHOLD

Herrehold Aalborg

Vores herrehold kører 1x om ugen fredag morgen og har også været kendt som “fredagsholdet”. Her er der fokus på tung styrketræning, godt humør og ikke mindst intervaltræning.

FIRMAIDRÆT

Firmahold Aalborg

Læs mere om mulighederne for firmahold. Vi arrangerer gerne holdtræning efter behov til jeres ejere og ansatte.

Vores bootcamp trænerteam

På vores bootcamps møder du forskellige instruktører. Fælles for dem er, at de er veluddannede indenfor de fag de skal undervise dig i, og ikke mindst de medbringer godt humør og opbakning!

henrik Jørgensen Personlig træner
Personlig træner

Henrik K. Jørgensen

Bootcamp og Boxing bootcamp

Anders Rosendal Personlig træner
Personal trainer

Anders Rosendal

Bootcamp og Herrehold