SUND ARBEJDSPLADS

Firmaidræt Aalborg

Skaber sammenhold & sundhed på arbejdspladsen

Se mere
Skaber sammenhold & fællesskab
Sætter sundhed i fokus på arbejdspladsen
Gør din virksomhed attraktiv for nye ansatte
Giver godt humør, øger produktiviteten og nedsætter sygefraværet

Fleksibel og justerbar firmaidræt ordning i Aalborg

Firmahold

Personlig træning/genoptræning

Massage

HVAD GÅR DET UD PÅ?

Hos os er det muligt at lave en fleksibel aftale om firmaidræt – herunder firmahold, massage, medlemskab eller personlig træning. Det er muligt at aftale firmahold på fast ugentlig eller månedlig basis. Vi stiller kompetente instruktører, fysioterapeuter og gode rammer til rådighed, så dit firma får den bedst mulige oplevelse og resultat.

HVAD FÅR DU UD AF FIRMAIDRÆT

 • Nedsat sygefravær
 • Øget produktivitet
 • Sundere medarbejdere
 • Gladere medarbejdere
 • ​Mulighed for målrettet indsats
 • ​Mulighed for holdtræning
 • Mulighed for brutto lønordning
Tilmeld

HVORFOR FIRMADRÆT?

Som virksomhed kan der være flere grunde til at arrangere træning for medarbejderne. Der er både de mere bløde værdier, der relaterer sig til opbygning af et fællesskab, medarbejdertrivsel og sundhed, og så er der de mere talbaserede årsager så som fremmelse af medarbejdernes produktivitet og nedsat sygefravær. Et dansk studie på 1 års varighed har vist, at 1 times ugentlig høj-intensitets træning øgede medarbejdernes produktivitet med 6%, nedsatte fravær med 29% og forbedrede sundhedsmarkører med 9% (1). Flere andre studier har også vist forbedringer i presenteeism – altså færre situationer hvor medarbejderne møder op trods dårligt helbred og ikke præsterer som de burde (2,3,4). Det er klart, at både medarbejdertrivsel, sygefravær og produktivitetsniveau kan måles på virksomhedens bundlinje, og firmaidræt kan derfor udover at være en personalegode også forsvares for virksomheden rent økonomisk.

Udtalelser

Vi har gennem det sidste år haft én ugentligt fælles træning med egen instruktør, for alle i virksomheden, hos Thorøs Gym.

 

Det har medført et bedre sammenhold og selvfølgeligt fysisk men også mentalt velvære – at svede sammen og blive presset uden for kontoret, i de fantastiske rammer og trænere der er ved Thorøs, kan jeg kun anbefale til andre virksomheder!

– Chris Elmengaard, Direktør, Sissel Edelbo

Case-studie

Firmatræning kan både være holdtræning for hele virksomheden, eller en gruppe af medarbejdere fra virksomheden, og det kan være individuelt målrettede forløb til enkelte medarbejdere. Har I en ansat der er hindret i at fuldføre sit arbejde grundet smerter, skader eller overvægt kan vi hjælpe med målrettede forløb.

Martin startede et personlig træningsforløb med formålet at genoptræne sit knæ, for at undgå en operation og dermed sygemelding i op til 3 måneder og nedsat arbejdsfunktion i op til 6 måneder. Martin havde flækket sin menisk under fodboldtræning og døjede med ømhed og låsninger i knæet. Martin var blevet tilbudt en operation som eneste løsning, af en af Danmarks førende kirurger. Efter et 12-ugers personligt træningsforløb blev Martin smertefri og kan nu spille fodbold og ikke mindst arbejde igen uden gener.

“At en nøglemedarbejder frem for en operation og sygemelding kunne holdes sund, rask og arbejdsdygtig med et personligt genoptræningsforløb var en kæmpe hjælp for virksomheden og ikke mindst medarbejderen” – Niels Christian, SPAR

Vi gør en dyd ud af, at levere vores firmaidræt og sundhedsordning til konkurrencedygtige priser – også selvom kvaliteten er helt i top. Kontakt os for en samtale om en løsning der passer til jeres behov.

Kontakt os

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi glæder os til at høre fra jeres virksomhed

  Vil du kombinere forløbet med yderligere træning eller vejledning er der også mulighed for at medarbejderne kan melde sig ind i centeret eller tilkøbe vanecoaching, Personlig træning eller fysioterapi.

  Træningscenter i Aalborg