Om os

Thorøs Gym blev grundlagt i 2020 af Rasmus Thorø. På vores adresse Lyngvej 3 tilbyder vi et træningscenter med mulighed for medlemskab, samt personlig træning, fysioterapi, bootcamps, massage med mere. Vi har også flere dygtige indlejere så som STYRK og SMERTEFRI BEVÆGELSE. Vi går op i kvalitet over hele linjen og ikke mindst inklusion, godt humør og god stemning.

Et Træningscenter fyldt med kvalitets udstyr

Thorøs Gym er Aalborgs bedste bud på et perfekt fitnesscenter. Træningscenteret er grundlagt af Rasmus Thorø med det formål at skabe de bedste mulige rammer for at træne kroppen. Vi binder os i modsætning til mange andre ikke på ét koncept i forbindelse med træning, men har gjort os umage med at håndplukke det bedste fra en række discipliner så som styrketræning, vægtløftning, funktionel fitness, gymnastik med mere. Mange discipliner & brandede koncepter har noget godt at byde ind med, men få er komplette. Vi har valgt så tæt som muligt på en komplet løsning for den bedst mulige træning. Dertil har vi dygtige personlige trænere der ved hjælp af personlig træning og bootcamps hjælper dig med at benytte træningscenteret bedst muligt.

BLIV MEDLEM
Vi skaffer det bedste træningsudstyr fra leverandører verden over. Vi tror ikke på at én leverandør gør alt perfekt, så vi har håndplukket udstyr fra mange forskellige – så du får den aller bedste træningsoplevelse. Vi har blandt andet udstyr fra forskellige leverandører så som Eleiko, Atlantis, Rogue Fitness, ER equipment, Concept 2, Va7, Kabuki Strength med mere.
BLIV MEDLEM

VORES YDELSER I TRÆNINGSCENTERET

MEDLEMSKAB
BOOTCAMP
PERSONLIG TRÆNER
MASSAGE