Atletklubben Thorøs Gym

Forening til styrkeløft, vægtløftning & funktionel fitness

Se mere
Mulighed for at stille op i konkurrencer
Ugentlige fællestræninger
Katalog med træningsprogrammer
Lær at udføre styrkeløft og vægtløftning

Foreningsliv i professionelle rammer

Styrkeløft

Vægtløftning

Fællestræning

HVAD GÅR DET UD PÅ?

Foreningen er et supplement til medlemskabet i Thorøs Gym, og giver mulighed for at deltage i fællestræninger, stille op i konkurrencer og møde op til særlige events.

Det får du hos os

  • Det bedste udstyr fra Eleiko, ER-equipment, Rogue & Kabuki
  • Fleksible åbningstider 5-23, 365 dage om året
  • 2 ugentlige fællestræninger
  • Et unikt miljø & stærkt fællesskab
  • ​Træningsprogrammer

HVORFOR ATLETKLUBBEN THORØS GYM?

Udover det stærke fællesskab der allerede er i træningscenteret, er atletklubben stiftet for at give muligheden for ekstra fællestræninger samt muligheden for at stille op i konkurrencer under dansk styrkeløft forbund, dansk vægtløftningsforbund og gymdanmark. Noget helt unikt for en forening er, at vi lejer os ind i et center med en professionel ledelse og sund økonomi, hvilket giver foreningens atleter mulighed for at træne med det bedste udstyr på markedet i næsten alle døgnets timer og blandt veluddannet personale.

Et stort plus for centeret

Rasmus Thorø Personlig træner

Det er uden tvivl et kæmpe plus for centeret, at have en selvstændig forening tilknyttet. Det giver medlemmerne flere muligheder for at dyrke et godt fællesskab sammen, og det giver både nybegyndere med sportsligt blod på tanden samt de mere erfarne og seriøse mulighed for at stille op i lokale, nationale og internationale konkurrencer.

– Rasmus Thorø, ejer, Thorøs Gym

Medlemskab af foreningen kræver medlemskab af Thorøs Gym – derudover koster det kun et årligt gebyr på 100kr til Atletklubben. Stævneudgifter og licens afholdes for egen regning.

Kontakt os

KONTAKT OS OG HØR MERE

Vi glæder os til at træne med dig!

    Udover at melde sig ind i centeret og foreningen, er der også mulighed for at tilkøbe vanecoaching, Personlig træning eller fysioterapi.