DE BEDST MULIGE RAMMER FOR DIN TRÆNING

Thorøs Gym er grundlagt af Rasmus Thorø med det formål at skabe de bedste mulige rammer for at træne kroppen. Vi binder os i modsætning til mange andre ikke på ét koncept i forbindelse med træning, men har gjort os umage med at håndplukke det bedste fra en række discipliner så som styrketræning, vægtløftning, funktionel fitness, gymnastik med mere. Mange discipliner & brandede koncepter har noget godt at byde ind med, men få er komplette. Vi har valgt så tæt som muligt på en komplet løsning for den bedst mulige træning.

Personlig træning

Vores personlige trænere står til rådighed for at hjælpe dig i mål med din træning. Vores trænere er bredt og dybt akademisk & praktisk uddannede, så vi kan hjælpe indenfor målsætninger så som: vægttab, styrketræning eller sports-specifik træning.

Genoptræning & fysioterapi

Flere af vores trænere har stor uddannelse og erfaring indenfor genoptræning.

TrainLikeHome

Servicen TrainLikeHome fra TrainAway giver fitness medlemmer muligheden for at træne på tværs af hele Danmark gennem deres medlemskab.

Det rette udstyr

Vi gør os umage med udstyr fra de bedste leverandører verden over. Igen her tror vi ikke på at én leverandør gør alt perfekt, så vi har håndplukket udstyr fra mange forskellige leverandører så som Eleiko, Atlantis, Rogue Fitness, Concept 2, Vase7, Kabuki Strength med mere.